Produktová línia Keep Fit prináša výrobky značky Health Leads.
Ide o jedinečné extrakty z prírody, ktoré majú byť nápomocné pri Ceste k zdraviu a harmonizácii.
Výživové doplnky firmy Health Leads
Sme výhradným distribútorom výživových doplnkov značky Health Leads pre Slovensko a Českú republiku.
Spoločnosť Health Leads sídli vo Veľkej Británii a svoje výrobky ponúka úspešne v celej Európe už viac ako 20 rokov.
Ide o 100 % prírodné extrakty, nerafinované a nedeodorizované. Materiál kapsúl u väčšiny produktov je na prírodnej báze, takže sú vhodné aj pre Vegetariánov a Vegánov.
Bez škodlivých látok a aditív
Cesta k zdraviu a harmonizácii
Nájdi vnútornú rovnováhu, symbiózu s prírodou
Spoločnosť Health Leads sídli vo Veľkej Británii a svoje výrobky ponúka úspešne v celej Európe už viac ako 20 rokov.
Ide o 100 % prírodné extrakty, nerafinované a nedeodorizované. Materiál kapsúl u väčšiny produktov je na prírodnej báze, takže sú vhodné aj pre Vegetariánov a Vegánov.
Bez škodlivých látok a aditív
Cesta k zdraviu a harmonizácii
Nájdi vnútornú rovnováhu, symbiózu s prírodou
Keep Fit kladie dôraz na kvalitu a čistotu produktov
Chceme, aby ste mali čo najkvalitnejšie výživové doplnky. Preto sú naše výrobky bez škodlivých látok, plnidiel, farbív alebo ochucovadiel (napríklad stearátu horečnatého). Niektoré z týchto prímesí totiž môžu mať vplyv na účinok produktu. Preto Vám ako nášmu zákazníkovi garantujeme, že produkt, ktorý si od Keep Fit/Health Leads zakúpite, obsahuje iba látky uvedené na etikete.
Potenciálne škodlivé účinky stearátu horečnatého
Stearát horečnatý je vytvorený pridaním iónu horčíka do kyseliny stearovej. Zlúčenina má lubrikačné vlastnosti, čo je dôvod, prečo je tak často používaný vo výrobe výživových doplnkov. Umožňuje totiž linke na výrobu výživových doplnkov plynulejší chod tým, že bráni tomu, aby sa tablety alebo kapsuly navzájom lepili. Health Leads je zásadne proti jeho používaniu, lebo sa snažia o dosiahnutie čo najkvalitnejšieho a najzdravšieho produktu.
Aj predchádzajúci výskum ukázal, že kyselina stearová potláča T-bunky (T – lymfocyty), ktoré tvoria hlavnú obranu imunitného systému. Podľa tejto štúdie kyselina stearová spôsobuje kolaps bunkovej membrány a jej integrity. Účinok, na ktorý sa poukázalo, je závislý od jeho času užívania a dávky, ktorý v konečnom dôsledku môže zničiť funkciu bunky.
Aj predchádzajúci výskum ukázal, že kyselina stearová potláča T-bunky (T – lymfocyty), ktoré tvoria hlavnú obranu imunitného systému. Podľa tejto štúdie kyselina stearová spôsobuje kolaps bunkovej membrány a jej integrity. Účinok, na ktorý sa poukázalo, je závislý od jeho času užívania a dávky, ktorý v konečnom dôsledku môže zničiť funkciu bunky.
Dr Mercola radí pri užívaní výživového doplnku sa uistiť, že výživový doplnok je vysoko kvalitný, na prírodnej báze a že neobsahuje potenciálne škodlivé plnivá a prísady, ako je napríklad stearát horečnatý.
Je veľmi dôležité, aby produkty neboli rafinované a deodorizované.
Pri procese rafinácie totiž dochádza k odstraňovaniu prírodných živín. "Rafinovaný" môže na prvý pohľad znieť dobre, avšak pri tomto procese sa produkt plný prírodných vitamínov, minerálov a enzýmov mení zo svojho pôvodného prírodného zloženia na relatívne "nejedlý".
Je veľmi dôležité, aby produkty neboli rafinované a deodorizované.
Pri procese rafinácie totiž dochádza k odstraňovaniu prírodných živín. "Rafinovaný" môže na prvý pohľad znieť dobre, avšak pri tomto procese sa produkt plný prírodných vitamínov, minerálov a enzýmov mení zo svojho pôvodného prírodného zloženia na relatívne "nejedlý".
Rafinácia
Semená sa rozdrvia a potom sa zahrievajú na teplotu medzi 110 ° a 180 ° v parnom kúpeli. Za vysokej teploty sa lisovaním vytlačí zo semien olej. Potom sú do olejovej drte pridané rozpúšťadlá a pri vysokej teplote opäť lisované. Následne sa zmes semien a oleja vloží do odstredivky a pridaním fosfátu sa začne oddeľovanie oleja od zvyškov semien. Surový rastlinný olej potom prejde ďalšími procesmi vrátane odglejovania, neutralizácie a bielenia.
Odstránenie zápachu je posledným krokom pri rafinácii rastlinných olejov. Pod tlakom pary pri extrémne vysokých teplotách (500 ° alebo viac) sa odstránia prchavé látky, ktoré by spôsobili nepríjemný zápach a chuť v konečnom produkte.
Odstránenie zápachu je posledným krokom pri rafinácii rastlinných olejov. Pod tlakom pary pri extrémne vysokých teplotách (500 ° alebo viac) sa odstránia prchavé látky, ktoré by spôsobili nepríjemný zápach a chuť v konečnom produkte.
2015 DEVMAKO